Продукта "Боержил"

 

 

  • Какво се използва при лечението ?

В моята дългогодишна практика като народен лечител използвам само нетрадиционни методи. Лекувам с ексресен мед, магнитотерапия и биологизирана минерална вода. Прилагани комплексно, те оказват за кратко време просто невероятен оздравителен ефект. На какво се дължи този резултат, който учудва моите пациенти ? Храната „Боержил”, мой патент, наистина е сладък лечебен елексир. Приготвена е от експресен пчелен мед на билкова основа, различен по състав за всяко заболяване. Освен целебни билки в него има пчелен мед, пчелно млечице, пчелна отрова, пчелен прашец и клей, а те са с богато съдържание на биологично активни вещества- витамини, ензими, аминокиселини, хормони, антибиотици, важни за оздравителните процеси в организма и много лесно усвоими.

 

  • Как се получава експресния мед ?

От чист пчелен мед, собствено производство, който се разтваря в наситен екстракт от билки и се подава на пчелите за повторна преработка. Полученият нов мед, така наречен – „експресен”, е изключително ценен продукт. Той е многократно по-ефикасен от действието на билките поотделно. За всяко заболяване се залага в отделни кошери меден разтвор с букет от билки. В това се състои целебното тайнство на продукта. Използват се над 300 билки, с доказани лабораторно и в практиката лечебни свойства. За всеки орган има подбрани билки, които регулират обменните процеси в него. Лечението с експресен пчелен мед се съчетава с магнитотерапия и препоръчително пиене на биологизирана минерална вода. Така на болният организъм се въздейства комплексно и ефекта не закъснява.

 

  • Как се провежда лечението с „Боержил”, трудно ли се понася от пациентите и има ли странични ефекти ?

„Боержил”, както беше обяснено, е мед на билкова основа, съчетан с други пчелни продукти, които се приемат от човешкия организъм като храна, без каквито и да е странични действия и противопоказания. Напротив, още в първите дни от вземане на лекарството, болния започва да чувства облекчение и лекота, защото „Боержил” регулира обменните процеси в организма, действа пречистващо и тонизиращо.

Една доза се състои от 4 кутийки с експресен мед, различен по състав на билките. Приема се в продължение на 14 дни по следния начин: от кутийка №1 се взема за закуска по една лъжичка, от №2 – за обяд, от №3 – за вечеря. От № 4 пак се взема по една лъжичка от съдържанието, но три часа след вечерята, непосредствено преди лягане и се държи под езика колкото се може повече. То действа като валидол, регулира сърдечната дейност и нервната система.

Приемът на продукта за закуска, обяд и вечеря е всъщност и храна за първите 8 дни на лечението, нищо друго не трябва да се яде. Пие се само по 2 литра биологизирана минерална вода. Във всяка кутийка се съдържат от 50 до 70 вида билки. За всеки орган има съответно лечебни билки, които регулират дейността му. То оказва благотворно действие и на имунната система, повишава нейната способност да се справя, без засечки, с вредните микроорганизми в тялото на човека. Когато имунната система действа нормално, човек е здрав.

 

  • Чувството на глад измъчва ли болните през първите 8 дни от лечението ?

Не! Лечението се понася много леко, защото самия продукт е храна. В него има всичко, от което се нуждае организмът. Билките, които се съдържат в него, спомагат за разграждането на тлъстините и превръщането им в лесноусвоима храна за вашия организъм. Към четвъртия ден, той преминава на вътршно-клетъчно подхранване. До този ден е и критичният период, в който организмът привиква на новото хранене. Някои от пациентите до 8-ия ден отслабват по 1 кг на ден. Заедно с това се очистват всички токсини в организма и болния започва да се чувства много по-добре. Изчезва високото кръвно налягане, неприятните усещания в сърдечната област, подобрява се съня.

А чувството на глад, от което най - много се страхуват пациентите, се премахва с пиенето на вода ( по възможност биологизирана) - най – малко 2л на ден, която неутрализира отделяния от жлъчката сок.

След 8-ия ден вече се приемат и разрешените храни. При този начин на лечение няма опасност от гладуване и изтощаване, тъй като "Боержил" през това време не само лекува, но и подхранва организма и поддържа обмяната на веществата на определено ниво. Оттам и чудотворното действие на експресния мед.

 

  • Какви храни могат да се приемат след 8-мия ден?

Плодове : грейпфрути, лимони, ябълки, сливи и круши, а от зеленчуците – краставици, чушки, домати, лук, зеле, салата, ряпа и други, но без сол и подправки. За подобряване на вкуса може да се използват лимони и ябълков оцет. Препоръчва се дневно по 50 грама изкиснато краве сирене. По три пъти на ден се взема по една маслина, която се сдъвква добре и се гълта с костилката.

Вместо изброените храни може да се изяде една кофичка кисело мляко за целия ден. Не бива да се приема захар, хляб, месо, яйца, алкохол.

 

  • Нужно ли е да се спазват строго тези изисквания и ако се нарушат, ще се повлияе ли на лечението ?

Безспорно! Трябва да се подчертае, че ефектът от лечението ще бъде просто изненадващ за пациента, но ако се спазват указанията. „Боержил” действа само когато в организма не се приемат традиционните храни.

 

  • Колко може да се отслабне с една доза?

Обикновено от 5 до 10 кг за 14 дни. Някои отслабват и над 15 кг.

 

  • Какво представлява биологизираната вода, която е препоръчително да се приема по време на лечението и как се получава?

Биологизираната минерална вода се получава със специален уред – биологизатор, изобретение на фирмата. След преминаването на водата през него тя се биологизира. За предпочитане е да е минерална или преварена. А какво представлява биологизираната вода? Всеки човек има биополе и то е на магнитна основа. Преработената вода засилва ефекта от регулирането на обменните процеси в организма, промива вътрешните органи и премахва чувството за глад.

 

  • Има ли случаи, от многото хора лекували се в здравния кабинет на фирмата, в които не сме успели да помогнем на пациентите?

Не - няма! Всеки дошъл при нас е получил помощ, ако спазва указанията на лечителя. А затлъстяването се лекува с гаранция! Но кое е най-важното? Пациентите не само отслабват, а прочистват организма си, изцеряват се от редица болести, които са ги мъчели. Само миналата година повече от 2000 болни са потърсили помощ от различни краища на страната.

 

  • Защо производителя Богдан Иванов се е посветил на природолечението?

Богдан Иванов: "Моята баба Цена беше прочута лечителка. И аз още в детските си години появявах интерес към това скрито тайнство на билките, което изцерява хората. От моята баба научих много за тях – коя каква болест лекува, как се приготовляват церове и мехлеми, как се използва медът като лекарство. И така оттогава, та досега билките и болестите на хората не престават да ме занимават. Може би е станало мое призвание, на което аз изцяло съм се посветил и съм щастлив, че помагам на хората.

Искам да съобщя, че консултациите и прегледите, които правя в моя здравен кабинет, са безплатни.”